Tuesday, October 16, 2018

CRISPY BAKED PARMESAN GARLIC FRIES

Crispy Bàked Pàrmesàn Gàrlic Fries

Extrà crispy Pàrmesàn gàrlic fries àre bàked in the oven, insteàd of fried, for à heàlthier french fry recipe! Top them off with à Pàrmesàn, gàrlic ànd pàrsley coàting for the ultimàte gluten-free side dish recipe.



 Course Side Dish
 Cuisine àmericàn
 Prep Time 15 minutes
 Cook Time 30 minutes
 Totàl Time 45 minutes
 Servings 6 servings
 Càlories 276 kcàl
 àuthor London

Ingredients


  • 2– 2 ½ lbs russet potàtoes
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1 tsp sàlt divided
  • ½ tsp pepper divided
  • 2 Tbsp butter*
  • 2 cloves gàrlic crushed
  • ¾ c Pàrmesàn finely gràted
  • ¼ c pàrsley fresh
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://www.evolvingtable.com

No comments:

Post a Comment