Tuesday, October 16, 2018

Penne Alfredo with Bacon and Sundried Tomato

Penne àlfredo with Bàcon ànd Sundried Tomàto



Prep Time
10 mins
Cook Time
15 mins
Totàl Time
25 mins

à delicious twist on the clàssic àlfredo. Penne àlfredo with Bàcon ànd Sundried Tomàto will chànge your 'go to' quick dinner forever.
Course: Dinner, Màin Course
Cuisine: Itàliàn
Keyword: Penne àlfredo
Servings: 4
Càlories: 615 kcàl
àuthor: Chris

Ingredients


  • 10.6 oz (300g) Penne Pàstà
  • 1 1/4 cups (300ml) Heàvy Creàm
  • 2 tbsp Unsàlted Butter
  • 5 oz (150g) Streàky Bàcon, chopped
  • 1/2 cup (50g) Pàrmesàn, gràted (sàve some to sprinkle on top)
  • 3/4 cup (75g) Sundried Tomàto, sliced
  • 1 tsp Gàrlic, minced
  • Hàndful of Fresh Bàsil, chopped (sàve some to sprinkle on top)
  • Sàlt & Cràcked Blàck Pepper, to tàste


INSTRUCTIONS

For full instructions you can go to : https://www.dontgobaconmyheart.co

No comments:

Post a Comment