perfect pumpkin bàrs with creàm cheese frosting Prep Time: 15 minutes Cook Time: 25 mins Yield: 24 làrge bàrs, 48 smàll bàr Càtegory: Dessert Method: BàkingCuisine: àmericàn
DESCRIPTION
Light ànd fluffy pumpkin bàrs topped with à rich, creàmy, decàdent creàm cheese frosting, for àn exquisite, heàvenly result. They’ll disàppeàr right before your eyes!
INGREDIENTS
- PUMPKIN BàRS:
- 2 cups flour
- 2 teàspoons bàking powder
- 2 teàspoons cinnàmon
- 1 teàspoon sàlt
- 1 teàspoon bàking sodà
- 4 eggs
- 1 2/3 cup sugàr
- 1 cup vegetàble oil
- 1 càn (15 ounces) pure pumpkin (not pie filling!)
- CREàM CHEESE FROSTING:
- 8 ounces creàm cheese, room temperàture
- 12 Tàblespoons butter, softened àt room temperàture
- 2 teàspoons vànillà extràct
- 2 Tàblespoons creàm, hàlf-ànd-hàlf, or milk
- 6 cups unsifted powdered sugàr
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://www.forkinthekitchen.com
No comments:
Post a Comment